شبكه ايران، در اين خصوص نوشته است: دکتر احمدي نژاد همواره براي اعراض از دست دادن با زنان خارجي که با آداب اسلامي و ملي ايرانيان آشنا نيستند؛ از شگردي شناخته شده استفاده مي کند که همان بالا آوردن دو دست به نشانه احترام است. در تصوير منتشر شده از برخورد رئيس جمهور با مادر داغدار هوگوچاوز، شگرد هميشگي دکتر احمدي نژاد با موفقيت روبرو نبوده است.
سايت ارگان دولت،شبكه ايران در ادامه مينويسد: انتشار تصويري از همدردي رئيس جمهور با مادر هوگو چاوز بار ديگر بهانه اي براي حمله و توهين به رئيس جمهور فراهم کرده است. همانطور که در تصاوير ذيل مشخص است، دکتر احمدي نژاد همواره براي اعراض از دست دادن با زنان خارجي که با آداب اسلامي و ملي ايرانيان آشنا نيستند؛ از شگردي شناخته شده استفاده مي کند که همان بالا آوردن دو دست به نشانه احترام است.
اين سايت در خاتمه ضمن منتشر كردن عكسهايي از شگرد رئيس جمهور براي مواجهه با خانمها اينگونه ادامه ميدهد: در تصوير منتشر شده از برخورد رئيس جمهور با مادر هوگوچاوز نيز روشن است که رئيس جمهور همچون گذشته دستان خود را به نشانه احترام بالا آورده است اما اين بار شگرد هميشگي دکتر احمدي نژاد با موفقيت روبرو نبوده و مادر داغدار چاوز در حالي که اشک از چشمانش سرازير است، ناگهاندستان خود را بر روي دستان رئيس جمهور مي گذارد...
در همين حال امروز هم برخي رسانههاي خارجي و عربي با انتشار مطلبي با عنوان "مصافحه احمدينژاد با مادر چاوز جعلي بود" از جعلي بودن عكس مصافحه احمدي نژاد با مادر چاوز خبر دادند.
سايتهاي خبري عربي و بين المللي در اين خصوص و در توضيحات خود اين گونه نوشتند كه روزنامه انگليسي ديلي تلگراف روز گذشته با انتشار تصويري مدعي مصافحه احمدي نژاد با مادر هوگو چاوز شده است اما بررسيهاي تكنيكي انجام شده نشان ميدهد كه اين عكس جعلي بوده است.
خبرگزاريها و سايتهاي عربي با آوردن عكسهايي جعلي بودن عكس منتشر شده در خصوص "مصافحه رئيس جمهور" با "مادر هوگو چاوز" را از ظن خود به اثبات رساندهاند.

سايتهاي عربي با آوردن توضيحاتي در خصوص عكس منتشر شده روز گذشته توضيحاتي را در اين باره آوردهاند.
الف -در عکس شماره يک رئيس جمهور ايران با يکي از حضار که شايد از بستگان هوگو چاوز باشد همدردي ميکند و در عکس شماره دو با مادر هوگو چاوز همدردي ميکند.
ب –حال به خطاهاي مشهود در مونتاژ و کار فتوشاپي دقت کنيد:
ب/1-دست احمدي نژاد و به اصطلاح دست مادر چاوز، همان دست وي با آن مرد است. استخوانبندي، رگهاي بيرون زده، چگونگي قرار گرفتن انگشتان کنار يکديگر، فاصله انگشتها و حتي مقداري که مقدار ناخن احمدي نژاد از دست او بيرون آمده، مقداري از انگشت شصت که در داخل دست وي قرار گرفته و ... همه عين هم هست و محال است چنين اتفاقي بيافتد.
ب/2 –عکس دو عکس روي هم منطق شود، معلوم ميشود که حالت سر احمدي نژاد، ميزان خم شدن، با آن که مرد و زن هر دو هم قد هم نيستند و نحوهي قرار گرفتن روي صورت يکي است.
ب/3 –حتي مقدار چين و چروک صورت ناشي از تأثر و حالت لب، خم ابرو و ميزان بسته شدن چشم احمدينژاد در هر دو عکس عيناً يکي است.
ب/4 –به دگمه پيراهن شخصي که پشت هر دو نفر ايستاده نگاه کنيد. دقيقاً ميزان فاصلهاش با کت احمدينژاد يکي است. مگر ميشود در حالي که افراد در حرکت هستند و دوربين نيز در حرکت و اصلاً ممکن است هر عکس را عکاسي تهيه کرده باشند، يک نفر در ديدار با دو نفر به يک حالت و يک اندازه بايستند و نفر سوم پشت آنها نيز چنان فاصلهاش را حفظ کند که به رغم تفاوت زاويه دوربين، حتي يک ميليمتر هم فاصله دگمهي پيراهنش با کت يک نفر ديگر تغيير نکند. با پيچيدهترين برنامهريزيها پليسي، امنيتي، تشريفاتي، عکاسي و ... نيز نميتوان چنين شرايطي را ايجاد نمود.
ب/5 –اگر به کلاه خاتمي که در گوشه سمت چپ عکس قرار دارد و فاصله آن و ... دقت شود، معلوم ميشود نه تنها احمدي نژاد بايد در يک حالت فيکس ايستاده باشد و افراد بيايند در همان حالت دست در دست او قرار داده و با او همدردي کنند، بلکه سايرن نيز بايد منجمد شده باشد و هيچ حرکتي در اين سالن نکرده باشد. همه بايد مجسمه باشند تا چنين حالتي ممکن شود.
ب/6 –عکس فتوشاپي جعلي محل برش عکس براي نزديک نشان دادن عکس احمدينژاد با آن مرد و نيز دور نشان دادن عکس با به اصطلاح مادر چاوز به وضوح معين ميگردد.
ب/7 –جاعل فتوشاپي آن قدر عجله داشته که حتي نکرده ابروي آن مرد را که در عکس زير دماغ احمدينژاد قرار گرفته خوب پاک کند و نيز ميزان فاصله لبه يقهي پيراهن نفر پشت سر را کمي تغيير دهد.